Kun voimavarapalvelu ovelle kolkutti (ja blogin ensimmäinen alekoodi, olkaa hyvä!)

*yhteistyö The FamilyBoostin kanssa, ei sisällä affiliate-linkkejä, sisältää alekoodin!

Minut tietäen, rakkaat lukijani, arvannette etten helpolla lähde tekemään yhteistyötä ulkopuolisten toimijoiden kanssa, koska katson yleensä yhteistyöstä saadun hyödyn vaikuttavan aina jollakin tasolla siitä tehtyyn kirjoitukseen. Tiedättehän: matka on aina hyvä matka, vaikka se olisikin jollakin tapaa vähän huonokin matka, mutta jos siitä ei ole tarvinnut itseään kipeäksi maksaa, niin tottahan sen tuottama kärsimys (noh, ehkä vähän liioiteltua…) on myös silloin paljon pienempi. Kyllä minä ainakin perheellisenä ja asuntovelkaisena ihmisenä joudun miettimään vähän kaikessa onko mikäkin sen arvoista. Siksi itse ehkä eniten käytän hyväkseni (eli otan todesta) sellaisia blogimainontoja, joissa blogisti itse käyttää kyseistä tuotetta (siis oikeasti, eikä vain mainoskuvaa varten) ja ( /tai) hänellä on siitä jotakin realistista sanottavaa.

Tätä seuraavaa yhteistyötä ei tarvinnut kauaa miettiä, kriteerit täyttyvät mennen tullen, sillä uusi vanhemmuuden voimaannuttamiseen keskittynyt sivusto The FamilyBoost on kuin vastaus siihen huutoon, jota olen täällä blogissakin tuonne avaruuteen lähetellyt.

Vanhemmat tarvitsevat tukea ja olkapäätä, keinoja ja konsteja, vertaistukea ja oikeita käytännön neuvoja ihan oikeilta asiantuntijoilta, jotta vanhemmuus siellä kotona kasvavien kupeitten hedelmien kanssa ei ole yhtä sokkona heilumista. Me kaikki voimme varmaan allekirjoittaa tuon, oli meillä juuri nyt mitään erityistä mielen päällä tai ei. The FamilyBoost on siis kahden Valviran laillistaman psykologin ja perheiden kanssa työskennelleen naisen, Julia Pöyhösen ja Heidi Livingstonin, perustama palvelu vanhemmuuden voimalähteeksi. Heidän sivuillaan asiaa avataan näin:

“Vanhemmuus on yksi elämän vaativimmista työtehtävistä. Silti vanhemmat usein kokevat, että tarpeellista tietoa ja tukea ei ole tarjolla silloin, kun sitä eniten tarvitsisi. Oletus siitä, että vanhemman tulisi olla valmis kasvatustehtävään jo synnytyslaitoksella luo turhia paineita ja riittämättömyyden tunnetta. The FamilyBoostin ideologian mukaan kukaan vanhempi ei ole valmis. Vanhemmuus on jatkuvaa opettelua ja kehittymistä. Jokaisella vanhemmalla on oma juttunsa, jota ei pysty korvaamaan tai kopioimaan. Haluamme tukea sinua voimaan hyvin, jotta voit nauttia perhe-elämästä ja tuntea ylpeyttä siitä, minkälainen ainutlaatuinen vanhempi olet lapsillesi.

Valtaosa suomalaisista vanhemmista toivoo ulkopuolista tukea vanhemmuuteen jossakin vaiheessa lastensa kehitystä. Yleisiä syitä tuen hakemiseen ovat vanhemman väsymys tai halu oppia uusia kasvatuskeinoja, lapsen pelot, kaveripulmat tai käyttäytymiseen liittyvät ongelmat, sekä vanhempien ero.

Meille The FamilyBoostissa on tärkeää, että palvelumme ovat helposti lapsiperheiden vanhempien saatavilla. Tavoitteenamme on tarjota vanhemmille luotettavaa tietoa ja tukea matalalla kynnyksellä asuinpaikasta riippumatta. Palveluita voi käyttää omalla nimellään tai anonyymisti nimimerkillä.”

Näinhän se juuri on ja luojan kiitos tällainen on tehty. Niin paljon kuin ihmiset panostavat omaan fyysiseen terveyteensä ja kuntoutumiseensa esimerkiksi juuri  erilaisten fit-shape-rattle and roll (hehe)  -nettikurssien ja -ryhmien avulla, niin yhtälailla tämä suuntaus voi ja pitää kohdistua myös koko perheen hyvinvointiin, jota se vanhemmuus siis on: perheen hyvinvoinnista huolehtimista niin monin miljoonin eri tavoin ja eri tahoin. Itseasiassa tekisi mieli sanoa, että jo oli aikakin, että tällainen tuli, onhan tässä jo odotettukin *kasailee hiuksia takaisin päähänsä hän*.

The FamilyBoostissa alkaa kerran kuukaudessa kurssit jokaiseen näistä valittavista Boosteista: Voima, Tunne ja Taito. Valitse haluamasi ja lunasta paikka kurssilla itsellesi viimeistään klo 18 mennessä kurssin alkua edeltävänä iltana. Kursseilla voi toimia nimimerkillä, joten halutessasi anonyymiteettisi säilyy , vaikka saatkin henkilökohtaista palvelua. Kurssit kestävät 8 viikkoa ja lisäksi saat puolen vuoden jäsenyyden suljettuun keskusteluryhmään juuri tällä samalla kurssilla kanssasi olleiden kanssa, sekä tietenkin puolen vuoden jäsenyys yhteisöön.

Sivustolla on siis  myös tämä mainitsemani Yhteisö, jossa voit keskustella muiden vanhempien kanssa ja jakaa sitä arkeasi myös siellä, nimimerkki toimii hyvin myös siinä käytössä. Jos tänne haluaa täysin kurssien ulkopuolelta, se sisältää silloin pienen maksun, jolloin sisältökin pysynee asiallisen siistinä ja kannustavana kaikin puolin.

Lisäksi sivuston asiantuntijat kirjoittavat blogia, jossa näkyi ainakin omasta mielestäni aivan loistava otsikko, jonka heti bongasin: “Pettymyksen sietäminen, tunnetaitojen harjoittelua”.  Meidän lapsemme, meidän nuoremme, meidän koko yhteiskuntamme tuntuu kipuilevan juuri tämän taidon puutetta. Käykäähän lukaisemassa!

Ja nyt sitten päästään tähän parhaimpaan kohtaan (no okei, kyllä se parhain on yleensäkin, että tämä on saatu maailmaan leivottua, mutta toiseksi parhain sitten) eli siihen alekoodiin teille, armaat lukijani.

Koodilla boosti317 saa 30% alennuksen ihan mistä vaan valitsemastasi verkkokurssikokonaisuudesta, koodi on voimassa huhtikuun loppuun!

Huomaattehan, että esimerkiksi

– seuraava VoimaBoosti alkaa jo tämän viikon perjantaina, eli ilmoittautuminen siihen päättyy torstaina 2.3. klo 18. VIELÄ EHDIT MUKAAN!

-seuraava TunneBoosti alkaa 17.3., ilmoittautuminen päättyy 16.3.klo 18. HALUATKO TÄNNE?

familyboost_logo-150x150

Muutama hyödyllinen osoite, ettei tarvitse arpoa minne sitä onkaan menossa:

www.thefamilyboost.com

www.facebook.com/thefamilyboost

Nyt tämä boostaa itsensä köhisemään keittiön puolelle, aurinkokin paistaa ja piha on pelkkää jäätikköä. Siinä sitä on buustia itse kullekin, eh he he. Mutta eiköhän mekin tästä taudin suosta nousta ja ehditä vielä jotakin kivaa lomalompsimista tehdä, vaikka sitten vähän kototekoisemmin. (Tuleeko just nyt mieleen mitään? No ei tule…). Kirjastonkirjat on myöhässä (ja lukematta, siksi ne kai myöhässä onkin ja siksikin kun ei ne ko kirjat mahdu siitä palautusluukusta sisään enkä minä taas näytä mahtuvan paikalle silloin kun ovet olis avoinna, huoh, oi aukioloaikojen autuutta) ja uimahalli taitaa olla viimeisin paikka minne nää käheet viedään, joten tässä saa pieni rääntäyttämä pääni ihan tosissaan nyt ponnistella, että mitä me tehdään. No ehkä ruoka auttaa siihen? Se auttaa aina kaikkeen! Nähdään taas!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s