Aa että!

Täällähän se pieni blogiparkani on, ihan yksikseen ihmettelemässä maailman menoa. Onneksi ootte kuitenkin vähän käyneet kurkkimassa, että mitä tälle kuuluu, ettei ihan ole reppana jäänyt vaille huomiota.

Kaksi viikkoa vielä niihin vaaleihin ja sitten lupaan “she tells all” – jakson koko vaalikampanjointi-häslästä, tämä on ollut kuulkaa melkoinen matka (jo tähän mennessä). Ihan vakavasti puhuen olo on kuin tuntemattomaan viidakkoon lähtisi, kun torille vaaliteltalle itsensä kuulkaa parkkeeraa. Vastassa voi olla ja onkin ihan mitä vaan. Ihan. Mitä. Vaan.

Mutta siis todellakin myöhemmin sitten siitä lisää! Nyt just at the moment täällä tuulee niin, että katto taitaa melkein kohta irti lähtee, jos ei ole jo lähtenyt ja kun käytiin hakemassa pizzat kaupungilta, niin tuuli meinas koko auton viedä ja varsinkin ovet kun niitä parkkiksella sitten hiukan raotti.  Uutisissakin tiedetään, että Pirkanmaalla tuulee kovaa, ihmettelen ettei sähköt ole poissa olleet, onkohan maakaapelointia todellakin tehty niin paljon enemmän sitten niiden kymmenien kymmenien sähkökatkosten per vuosi jälkeen? No oli mitä oli, niin hyvä homma!

Viime yönä siirryttiin kesäaikaankin ja vaikka kaikki maailman ihmiset tuntuu olevan siä vastaan, niin minä kyllä tykkään. Kyllä! Jotenkin sitä alkaa odotteleen kesää paljon innokkaammin aina tässä vaiheessa ja se tunti sinne tänne ei ole meidän perheen elämää koskaan heilauttanut suuntaan eikä toiseen. En tiedä kuinka kellontarkasti ihmisten elimistöt oikein toimii, jos ei sitä ruokaa voi tehdä silloin kun on nälkä ja niin edelleen. Ja jos yhtenä aamuna on heräämisen kans vaikeeta, niin meneekö siitä nyt loppuelämä pilalle? Voiko sellaiset ihmiset ikinä koskaan tehdä mitään rutiineistaan poikkeavaa , jos yksi tunti sekoittaa loppukevään vallan?

Meillä on muuten isännän kanssa aivan mahtava uus juttu, millä ollaan lyöty kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Ollaan meinaan alettu pitään kahdenkeskeisiä herkkuhetkiä SUNNUNTAI-iltaisin! Monen mielestä sunnuntai on ihan pölhö päivä ja varsinkin ilta, kun seuraavana päivänä alkaa arki ja maanantai. No mepä ollaan alettu väsään kaikenlaisia ihme iltapalakokeiluja just silloin, tehty eksoottisia nuudeliwokkeja ja muita juttuja, joita ollaan sitten maisteltu ja ihmetelty ihan kaksistemme, joskus on isommat lapsetkin tulleet paikalle katsomaan aikaansaannoksiamme (ja vaikka maistamaankin, jos niikseen on tullut). Meillon ollut niin hauskaa, että sitä sunnuntai-iltaa on alkanut ihan odottamaan pitkin viikkoa – joten suosittelen kaikille! *avink, avink* (Voi tietysti olla, että kaikilla muilla on joku treffi-ilta kalenterissa muutenkin, mutta meillä ainakin lasten harrastusten ja muiden normijuttujen tohinassa sen järjestäminen on aika hankalaa minään muuna päivänä, ainakaan säännöllisesti.)

Ei tässä nyt sitten tämän enempää,  ensi viikko on niin täynnä kaikkea meininkiä, että taidan ottaa nyt vielä palan tummaa suklaata ja selata hömppäsarjoja telkkarista, jotta taas jaksaa sitten viipottaa. Voikaa hyvin!

 

3 thoughts on “Aa että!

 1. Ihan mahtavaa, että joku muukin tykkää kellojen siirtelystä! 🙂 Aurinkoista kevättä sinulle ja perheelle!

  Like

 2. Hei Terhi! onpa kiva kun kävit kurkkaamassa ja kommentoimassa! Ja todella hienoa, että löytyi joku joka jakaa tämän kesäaika”villitykseni” 🙂 Oikein aurinkoista kevättä myös sinulle ja perheellesi!

  Like

 3. Minäkin pidän kellon siirtämisestä ja luulinkin olevani ainoa tätä laatua. Mulla on siihen hyvin itsekäs syy. Kevätaurinko herättää lapset jo kuudelta, nyt ne nukkuu seitsemään. Ja minä myös.
  Onnenpotku tähän päivään!!!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s