Vuoden vanhempi, vuoden parempi

Kyllä vain, ihan ilman anteeksipyyntöjä kuvailen itseäni tuossa otsikossa. Suomalaisethan ei saisi noin sanoa, koska ketään ei kehuta ja itseä nyt ei ainakaan, mutta siinä se otsikko edelleen tönöttää, eikä ole aikomustakaan ottaa sitä pois.

20170514_161820

Ikää rapsahti koppaan taas vuosi lisää tuossa viime viikolla ja voin sanoa, että elän joka päivä aina elämäni parasta aikaa – siis joka päivä parempaa kuin eilen ja huomenna vieläkin parempaa. Ihan ilman mitään liioittelemisia.

20170514_164522

Olen löytänyt taas juoksemisen ja mennyt lujempaa kuin koskaan.

Hyvänä ja sinä parempana elämänä tarkoitan sellaista itsensä tuntemisen tasoa, jota en ole kyllä koskaan ennen kokenut. On eri asia tunnistaa ja tiedostaa piirteensä ja kykynsä (ja puutteensa) ja halunsa, kuin suoriutua elämästä niiden kanssa niin, että ne ovat voimavara. Niin, että elämä ei ole mikään paikalleen jämähtänyt tätä-se-aina-on jatkumo, vaan uusia puolia niin itsestä kuin maailmastakin tulee esille mukavaa tahtia ja silti ne ihan joka ikinen uusi puoli ja asia on pelkkää positiivista.

20170513_075104

Vessaselfie työreissusta: tee, niin hommat tulee tehdyksi!

Joku voi nyt miettiä, että onko elämä muka oikeasti pelkkää onnen potkimaa, paitsi ehkä lottovoittajalla (jos silläkään), että entäs ne elämän hankalat asiat ja vastoinkäymiset ja kaikki ikävämmät fiilikset. Että en kai minä täällä nyt mitään onnellisuusnappeja vedä vaan??

20170508_215914

Kun hotellissa on tällainen lause, voiko olla oikeampaa paikkaa missään? ❤

No ei, en todellakaan. Elämässä on edelleen kakkaa ja pissaa samassa suhteessa kuin ennenkin, mutta vähät niistä välitän. Otan ne vaan lennosta käsittelyyn ja pureskelen kuin vihoviimeisen purkan, jotta pääsen sylkemään sen mauttomaksi jauhettuna roskiin. Se siitä sitten, niin kuin.

20170514_161742

Tai jos puhutaan noista plussien ja miinuksien valtasuhteista ihan tosissaan, niin tälläkin hetkellä olen jo toista viikkoa vatsakramppien kourissa ja se ei ole kuulkaa kovin miellyttävää se. Auttaa kyllä fokusoitumaan siihen mitä tekee, voin kertoa! Jos on hetki ettei vatsaa kourista, niin se hetki on pelkkää nautintoa vaikka sitä olis pottaa tyhjentämässä. Toisaalta, asialla on ollut positiivinen puoli ruokahaluuni, joka on lähes kadonnut. Joskus mietin miten voin koskaan lakata syömästä kaikkea ihanaa tästä maailmasta, koska ne kaikki tuottavat niin suurta nautintoa minulle – mutta voin kertoa, että tällä konstilla ei tuota mitään vaikeuksia! Tosin tämä kramppailu koskee kaikkea suuhun laitettavaa, oli se sitten terveellistä tai epäterveellistä, mutta joka päivä olen syönyt edes jotakin, kuitenkin. Hämmästyisitte kuinka pienestä sitä oppii syömään ruoka-aineita joista saa eniten jaksamista pienimmästä mahdollisesta määrästä.  No jos joku nyt sillä tavalla oikeasti huolestuu, että mitä täällä oikein tapahtuu, niin eipä tässä sellaista hätää – luulenpa että stressi se taas on täällä, olen kyllä ennenkin ollut mahahaava-potilas, joten tiedän tilan. Tiedän myös mistä se on tullut ja miten sen saan pikkuhiljaa helpottamaan. Teen kovasti töitä sen eteen nytkin, mutta kun kaikki ei kosketa aina pelkästään minua, niin joskus se vaan ottaa aikansa. Silloin täytyy uhrata omaa hyvinvointiaan sen verran, että asiat menee loppujen lopuksi kuitenkin niin mallikkaasti kuin mahdollista.

20170512_142639

Göteborgissa oli kevät ja kotoisat tienoot. Ihan erilainen paikka kuin Tukholma!

Muuten elämässä on ihan valtavan hyvä buusti päällä, uusia asioita tapahtuu lähes päivittäin ja olen siis loistava esimerkki siitä, että kaiken maailman sekatyöläisenäkin voi olla onnellinen ja aikaansaava ja pääsee toteuttamaan omaa itseään, vaikka kaikki ei heti olisikaan juuri nimenomaisesti siltä näyttävää. Oikeasti! Kun olette vain omia itsejänne aina ja kaikkialla, työssä, vapaa-ajalla, livekohtaamisissa, sosiaalisessa mediassa, koko elämässänne, niin lopulta teidät kyllä löytää ne oikeanlaiset ihmiset joiden kanssa yhteistyö on antoisaa ihan lähes itsestään.

20170514_092308

Rakkaus on kansainvälistä todellakin!

Olen tällä hetkellä elämässäni käännekohdassa joka ei ahdista, vaan joka antaa mahdollisuuksia joka suunnasta. En vaihtaisi tätä tilannetta mihinkään.

Uskaltakaa tekin elää.

20170517_075032

Omasta pihasta! Voihan kevät!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s