Kun elämä antaa sitruunoita – niin sitten sulla on siinä sitruunoita!

Kovinkaan moni ei tiedä sitäkään taistelua minkä olen tänä keväänä käynyt. Tai : taisteluita. Niitä vaan tuli, yksi toisensa jälkeen ja mitä tämän ikäinen ihminen nyt tehdä voi muuta kuin ottaa kaikki sellaisenaan ja tehdä niistä (huolimatta) omannäköisensä elämä.

20170521_164737

Erilaisia voimia on tarvittu ja niitä on kyllä käytettykin, toisaalta tankkeja täytetty kaiken varalta käymällä lenkillä ja hoitamalla fyysistä kuntoa muuten kohdilleen, koska se nyt vaan on viisainta ihan kaikenlaisissa elämän tilanteissa, että edes joku osa-alue ihmisestä on kunnossa!

Mutta on niin paljon elämän kauneuttakin saatu tässä, että tuntuu välillä kuin tämä ei omaa elämääni olisikaan. Kuka kumma on tuo, jonka ääneen lausumattomat toiveet toteutuu, ihan pyytämättä ja yllättäen…? Kuka samalla käy läpi luopumista, sellaista hiljaista surua, sellaista yhden aikakauden päättelyä…? Kuinka tämä voi olla yhtäkkiä minun elämääni, vaikka juuri sitähän se on ja tuntuu omemmalta kuin pitkään aikaan.

20170521_205835

Lapset, ihmeelliset ihanuudet, joka päivä!

 

En tänne nyt aivan kaikkea kirjoita, vielä, kokonaan – ehkä aikanaan. Toki aikanaan! Mutta sen voin kertoa, että pienen ajan sisällä elämäni on muuttunut ja tulee muuttumaan enemmän kuin koskaan ikinä. Koskaan. Ikinä. Ja silti, kaikki on niin tuttua, kaikki on sitä mitä kohti tässä on menty lähes koko elämänsä.

Politiikasta sen verran, että mandaattineuvottelut – eli päätökset siitä ketkä kunnissa mitkäkin lautakuntapaikat saavat tai ottavat – on ikään kuin käyty ja heti kun asia on julkinen täällä live-elämässä, niin kerron sen sitten teillekin, tästä omasta näkökulmastani.

20170521_102902

Kevät on jo täällä. Onneksi, vihdoin!

 

Mikä minut sitten viime aikoina on liikkeellä pitänyt? Musiikki. Musiikki joka laittaa liikkumaan. Liikunta joka laittaa hyvänolon tunteen koko kroppaan. Hyvä olo joka näkyy ulospäinkin. Ulkoa päin tuleva palaute ja ihmisten lähestyminen sitä kautta. Olen saanut hyviä uusia ystäviä, joiden kanssa tiedän, että elämää on taas astetta parempi matkata yhdessä eteenpäin. Olen niin kiitollinen heistä jokaisesta, tallentanut sydämeeni heistä joka ikisen.

Tärkeintä elämässä on oman itsen suhde muihin ihmisiin. Että se tuottaa hyvää ja lisää sitä hyvää kaikilla muillakin. Sellainen hyvän pieni vallankumous, jota levittäkäämme kaikki osaltamme eteenpäin, eikö vain!

20170522_164216

Niin. Elämä. Ihan parasta!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s