Kun aika on

 

20170612_180224

Olen monesti kirjoittanut asioita sen verran syvältä itsestäni, että niiden sanominen ikään kuin ääneen ei ole enää mikään tabu minulle itselleni. Toki olen tehnyt sen aina tarkoituksella ja valinnan kautta , eikä niistä ole koskaan seurannut mitään muuta kuin pelkkää positiivista palautetta – joten tilanne on tavallaan tuottanut lisäarvoa (arvaamatonta) ja rohkaissut minua olemaan avoin jatkossakin. Ei siis huomion vuoksi, vaan sen vuoksi miten kaiken jäsentely laittaa elämän palikkaiset vaan niin paljon helpommin ja nopeammin ja näpsäkämmin paikoilleen.

Nyt on kyse kuitenkin asiasta joka koskettaa niin montaa muuta ihmistä myös ympäriltäni, että oikeanlaisen kirjoitustavan löytäminen on kestänyt vähän aikaa.

Nyt on tullut aika päästää irti menneestä. Päästää irti ilman että se katoaa kuitenkaan mihinkään. Siellähän se on ja pitääkin olla ja kulkee aina mukana minne menenkin. Mutta kulkuni on nyt jotain muuta, se ei ole enää sitä vanhaa reittiä menevä, se on nyt jotain muuta.

Uusi tilanne ja asia tavallaan vähän pelottaa, mutta toisaalta ei yhtään. Tämä ei ole ollut mikään kertarytinä, eikä edes ainainen kitinäkään. Tämä on aikuisten ihmisten yhteinen päätös väistämättömästä.

Ja tässä olen, tässä minä olen. Vähän tutisten, hyvin paljon pohdiskellen, välillä vähän ahdistuenkin – mutta tässä olen. Ja tässä se minun paikkani nyt on olla, elämä tuokoon mukanaan mitä sitten onkin varalleni katsonut tarpeelliseksi.

Niin ja tässä me olemme, me molemmat, menossa samaan suuntaankin, mutta niin leveällä välillä toisiimme, että väliin mahtuu koko maailma, lapsineen tietenkin. Niin se nyt menee ja niin on hyvä.

20170612_180135

 

e26c8709b832a51801802778e2a9d236

3 thoughts on “Kun aika on

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s