Blogityrkkynä luokses pompin…

 

 

20170815_104800

No hei! Muistatkos minua vielä? Sinun oma huomionhakuinen blogityrkkysi tässä taas, laittamassa pelkkiä höpönlöpön-kuvia itsestään esille, jotta saisi kohotettua olematonta itsetuntoaan ja muutenkin pönkitettyä kaikkea sitä turhanpäiväistä ja pinnallista, jonka luulee tietenkin hyvin vääristyneesti olevan se elämän tärkein asia.

 

20170821_195244

Kyllä se kuulkaa ihmiset on niin, että minulla ei ole mitään muuta elämää kuin tämä täällä, teidän kanssanne. Nousen aamulla ylös ja mietin heti pääni puhki minkälaisen päivityksen minnekin mediaan laittaisin missäkin vaiheessa, jotta maailmalle ei jäisi epäselväksi, että olen olemassa. Meikkaan tietenkin aamullakin ensin ja lavastan sitten hiukset söpösti pörrölleen ja laitan hästägin aamunaama. Tai jotain.

20170815_103034

Joskus koitan kovasti ottaa kantaakin johonkin, ettei ihan tyhjäpäiseksi bimboksi vallan luultaisi, mutta sekin on tietysti vain tekopyhää hurskastelua, koska minähän en ole yhtään mikään mitään sanomaan, edes omaa mielipidettäni, siis. Koittaisin nyt vain pysyä lestissäni, joka siis on kotona. Hiljaa. Yksin. Pimeässä.

20170814_205549

Koska pahimpia tyrkkypostauksia on tietenkin kaikki nämä onnellisuuteen viittaavat jutut, jotka on pullollaan elämäänsä tyytyväisyyttä ja kaikkeen positiiviseen keskittymistä. Älä hyvä ihminen mene sinne aurinkoon näyttämään siltä että sulla on kivaa sun omassa elämässäs. Ei voi olla siis alkuunkaan totta, lopettaisit nyt senkin paskendöölin jauhamisen ja valittaisit vaikka Suomen vähintäinkin kehitysmaisista olosuhteista, kuten kaikki muutkin . Olisit niin kuin muutkin ihmiset, etkä mikään helkkarin hymyilevä hölmö. Kaikki näkee sun läpi.

20170816_183202

Ja ennen kuin kukaan ehti kissanpissaa sanoa, niin johan se laittoi esille toisen sinne kamalimpien kategorioihin kuuluvista kuvista: että kehtaa aikuinen nainen noin itteänsä esitellä! Onneksi sillä sentäs näkyy vatsamakkaraa ihan mukavasti, niin päästään sanomaan. Ettei vaan luule mitään itsestään vielä.

Tällaista on elämä siis blogiruudun tällä puolella, somettamisen sisällä, siellä missä minä itse ihmisenä olen. Postia ja kommenttia tulee kyllä yllin kyllin, enkä ole mitenkään ainoa tässä, kaikki me sitä saadaan, jos jotain muutakin kuin kukkasta menee kuvaamaan.

Joskus mietin kuinka jollakin riittää aikaa muiden asioiden näkemiseen aina siinä negatiivisimmassa valossa. Itselläni ei meinaa aika riittää edes kaiken kauniin katselemiseen, jota tässä maailmassa on meille tarjolla yllin kyllin! Joudun oikein valitsemaan mitä musiikkia tänään kuuntelen korvanapeistani, koska mahdollisuuksia on vaikka kuinka paljon. Mietin kenen kirjoituksia kahlaan läpi ajatuksen kanssa, kenelle laitan tsemppaavan peukun tai sanasen pari rohkaisemaan ja kertomaan, että täällä ollaan, kuulolla jos tarve vaatii. Ei tulisi mieleenikään kuluttaa aikaani johonkin pahansuopaiseen kommentointiin. Toisilla ihmisillä on kuitenkin toisenlaiset prioriteetit.

Näille toisenlaisille tiedoksi, että trikoissa poseeraaminen ei tee minusta tyhmää. Rakkaudesta puhuminen ei tee minusta halpaa. Onnellisuuden näyttäminen ei tee minusta tekopyhää. Ja se että jostakin en puhu medioissa, ei tarkoita etteikö sitä olisi olemassa.

Kun minulla on rakkautta, on minulla niin paljon. Rakas perheeni, nämä tässä ja nuo tuolla vähän kauempana, ne joiden kanssa jaetaan dna ja ne jotka on tulleet elämän tuomina. Rakkaat ystävät, ne joiden kanssa halataan ja juodaan kahvia, ne joiden kanssa kirjoitellaan pitkiä kirjeitä, ne jotka lähtevät konserttiin kaveriksi, ne jotka jakavat samat harrastukset ja kiinnostuksen kohteet. Ja vielä on yksi, aivan omanlaisensa rakkaus, se kaikkein herkimmin varjeltu. Minulla on niin paljon. Vaikka jonkun mielestä minulla ei ole mitään.

20170816_164542

Niille näytetään takapuolta tällä tavalla näin ja toivotetaan oikein hyvää viikon jatkoa! Uskaltakaa näyttää ne hyvät tunteet muille, sillä saattaa olla yllättäviäkin vaikutuksia siihen, miten elämänne koette siitä hetkestä eteenpäin. Hitsi vieköön, saatatte jopa alkaa nauttimaan siitä!

*halauksia*

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Blogityrkkynä luokses pompin…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s