Päivitän vähän ajatuksia – Updating some thoughts

20170902_172123

20170901_173000

20170830_162420

Miettiessäni menneitä päiviä, voisin kirjoittaa niin monesta asiasta mitä tässä on hetkien saatossa tapahtunut. Voisin kirjoittaa:

-Tampereen aamuruuhkassa ajelusta. (Takapenkillä istui onneksi elävä navigaattori, joka pelasti kaiken)

-palohälytyksestä Hotelli Tornissa (joka osoittautui ikuisuudelta kestäneen hälytysäänen jälkeen pölyn aiheuttamaksi, onneksi, mutta korvat soivat edelleen siitä huolimatta)

-kuinka olin vanhempainillassa, joka siis on kait tilaisuus keskustella päivänpolttavista aiheista niiden omien silkohapsosten opetuksesta vastaavien ihmisten kanssa ja niinpä puhuinkin rehtorin kanssa hänen parrastaan sekä syömistäni ruisleivistä, jotka tuntuivat olevan mellakkapäällä jossakin ruuansulatuselimistöni uumenissa. (Joko kuulen myötähäpeän aallon hyökyvän tännepäin? Noh?)

-kuinka korvakuulokkeet korvilla musiikkia kuunnellessa ei kannata naputtaa kengällä tahtia junan lattiaan, koska muut (kuulokkeettomat) eivät ehkä halua kuunnella sitä naputusta muuten hiljaisessa junanvaunussa ihan koko reissunsa aikaa (Eikä kannata kyllä laittaa sitä musiikkia soimaankaan siinä järjestyksessä, että ensin napit korviin, sitten musiikki päälle ja sitten vasta kuulokkeiden piuha puhelimeen kiinni… aiheuttaa ihan liian paljon yleistä hässäkkää moinen musiikillinen äkkipuuskaus *kokeiltu on*)

Noh joo, ehkä joku muu onnistuu pistämään menemään sillä tavalla vähän nätimmin, mutta minulle nyt aina vaan sattuu ja tapahtuu, vaikka mitä muuta yrittäisin. Ja tässähän oli tietenkin vain nämä muutamat esimerkit, mihin ei liity esimerkiksi Kummelia sangen taitavasti lainaava lakimies. Tai kun että astun sisään (vilkkaaseen mutta tietenkin juuri sillä hetkellä äärimmäisen hiljaiseen) kokouspaikkaan puhelimen handsfreehin puhuen, niin ei ehkä kannata sanoa raikkaan kuuluvalla äänellä  “I looove you”  ja katsoa samalla siinä sitten niitä kaikkia muita ihmisiä jotka siellä seisovat katsomassa sinua. He kun eivät ehkä juuri huomaa sitä sanojen yhteyttä puhelimeesi jota eivät tietenkään edes nää, joten tekemäsi entree saattaa olla aikalailla mieleenpainuva monen mielestä. *kokeiltu se tämäkin*

Mutta voisin myös kirjoittaa:

-Kuinka ilahdutin itseäni ostamalla kukkakimpun, joka edelleen jaksaa kukoistaa, vaikka olikin puoleen hintaan myynnissä ehkä vähän ylikukkineiden ainesosiensa johdosta

-Kuinka nauru kuuluu rakkauteen , sillä kun yhdessä hekottaa niin, että ei meinaa henkeä siinä hetkessä saada, on aika paljon yhteistä sen naurukumppanin kanssa;  joillakin ei ole sitä ehkä koskaan. Huumorintajua kun ei voi jotenkin opettaa (mielestäni), ainakaan vastaamaan jonkun toisen nauruhermojen alulle laukaisijaa, sillä se vaan joko on ihmisessä tai ei ole. Voitte kuvitella, että jos löydän minunlaiseni humoristin, olen löytänyt suoranaisen harvinaisuuden, josta kyllä pidän kiinni.

-Kuinka hyvältä tuntuu olla tarpeellinen ja osa jotakin. Esimerkiksi työyhteisöä. Tai yhdistysporukkaa. Jotain yhdessätekemisen laumaa, jossa on yhteinen päämäärä. Se jos mikä ruokkii sielua ihmisessä!

-Kuinka menneen viikon sateisimpina päivinä on ollut niin lämmintä, että sen on tuntenut ihan hyväilynä ihollaan. Kesän viimeiset hellät hyvästit ennen kuin syksy laittaa oven kiinni perässään ja jättää kesän 2017 tyystin sinne jonnekin. Missä sitä ei kyllä sielläkään juuri tullut nähtyä, että senpuoleen…

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille, univelkojen nukkuminen keikautti rytmini pahasti pyllylleen ja minäplikka se menen tästä vasta päiväkahville! (Kello on siis varttia vaille seitsemän illalla). Moi!

P.S. Kun aikaa on (enemmän), niin kirjoitan vähän ulkonäkö-aiheesta. Se jos mikä on aina niin kiihkoa herättävä, että pakkohan siihen on nyt minunkin puuttua *heh*.

 

 

 

3 thoughts on “Päivitän vähän ajatuksia – Updating some thoughts

  1. 💞💞👍👍Taas kerran voin vain ihailla, miten hienosti tarinoit👍👍💞💞Ihanaa viikonloppua sulle 💞💞

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s