Tuesdaythoughts my a** !

Katselin aamulla – eli silloin kuin kaikki oli vielä näennäisesti hyvin, muka – aamukahvia siemaillessani, että jokaiselle viikonpäivälle on ikään kuin omat hästägit , joita käyttämällä voi sitten…. niin, käyttää niitä hästägejä. Tiistaille niitä suosituimpia (siis maailmanlaajuisesti ) olivat kai #tuesdayvibes #tuesdaythoughts ja mitä kaikkea siellä nyt tiistai-sanan perään olikaan keksitty laittaa. Tiistai myös kuulemma on se paras päivä postata mitä vaan sosiaaliseen mediaan! *excuse me what* Niin ne siellä tilastoissa väittivätten.

No en tiedä sitten mitä mun päiväni olisi ollutkaan ilman noita tietoja, sillä niidenkin kanssa on tehnyt pikkasen tiukkaa. Nimittäin *Spede äänellä*… nimittäin tässähän kävi niin, että kun jo eilen iltamyöhään huomasin, että nuorin lapsukainen oli vähäsen lämpöinen ja aamulla jatkoin saman asian toteamista, niin siinä sitten tapahtui sellainen kömmähdys. Kaiken muun muuttuneen aikataulun sain sumplittua päässäni, mutta unohdin tyystin yhden tapaamisen perua. Inhimillistä, mutta harmittaa kuin sitä oravaa jonka ainoa käpy oli jäässä! Minä niin en kestä olla tällainen kun en oikeasti siis ole. Ollut. Siinä harmituksessani aloin miettiä – muka huumorilla – että mitähän muuta olinkaan unohtanut ja tottahan just silloin piti päähäni palata sellainen nippelitieto, että yhden lapsen hammaslääkärikin oli ja meni jo viime perjantaina , eikä siis vasta tulevana.

Lisätään siihen vielä sinnikkäästi itseään päivittävä tietokone, jumittava blogi joka ei meinannut päästää kirjoittamaan (tai tallentamaan niitä kirjoituksia) lainkaan , kummallisesti kaikista apseista ulos paiskaava kännykkä ja muutama muu, joita en nyt tässä voi ääneen sanoa , niin mun alkaa oleen kello aikalailla täynnä tältä päivältä. Ja silti vielä pitäis jaksaa ainakin jotain kahdeksan tuntia.

En taida.

Söin sensijaan piparin :

 

20181120_132951
Mukavasti koristeita

Ja otin selfien :

IMG_20181120_135429_971

Jännityksellä jään odottamaan mitä ilta tuokaan.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s