En ole koskaan / Never have I ever

Muut ryskää Black Friday -ostoksilla, mutta minäpä se kirjoittelenkin tässä teille muutaman asian mitä en ole koskaan tehnyt ! Joko jännittää?

En ole siis koskaan (muun muassa):

Tilannut mitään Kiinasta.  Nope, never. Olen siis todellinen untuvikko, käytän vain näitä (liiankin) tuttuja ja turvallisia verkkokauppoja. Nämä surullisen kuuluisat wishin pieleen mennyt ostokset eivät siis ole saavuttaneet minua vielä, ihme.

Syönyt sushiaKyllä, tunnustan, en ole!   Yksi (sushia rakastava) tytär on luvannut korjata tämän epäkohdan, joten sitä odotellessa. *tähän lisää sellainen puolikauhistunut emojinaama*

Ajanut Suomessa metrolla. Tämäpä se vasta onkin mielenkiintoista, kun kaikki muut (melkein) maailman isompien kaupunkien metrot on tullutkin jo läpikäytyä. Hyvä metroverkosto on ihan huippujuttu reissuilla, nopea ja kätevä (krhm, kunhan ensin opettelee lukemaan asemien nimiä että tietää sellaisen suhteellisen olennaisen seikan että meneekö oikeaan vai väärään suuntaan) ja jos yhdestä myöhästyy niin seuraava tulee jo melkein hetikohta. Tällaiselle maaseudun asukille jatkuvasti non-stoppina kulkeva joukkoliikenne on vaan edelleen niin ihmeellinen juttu! 

Pariisissa jossain

Laulanut karaokea. Mikä ei ole kyllä mikään menetys kenellekään, että olkaamme kaikki tyytyväisiä tästä! Pohjustuksena sen verran, että vuosikausia lauloin kuorossa, josta kävimme jopa maan rajojen ulkopuolella esiintymässä ja olen ollut mukana paristi musikaaleissa, joissa esitin muun muassa puputyttöä (ou mai gaad, kyllä vaan jos sait jonkun mielikuvan jostain muusta kuin lasten satuhahmosta niin oikein meni *facepalm* – ja lauloin vielä Suklaasydämen / Mama`s pearls !) ja cancan-tanssikin tuli sitten vedettyä helmat hulmuten (hirvittävä myötähäpeä iski varmaan just kaikkiin – ja ihan syystä!).  Olen aina (tuiki tosissani) todennut, että vielä en ole ollut niin kovasti…öhh.. korkeammissa sfääreissä * wink wink *, että julkisesti olisin yksin laulanut, jonka jotkut tuntuvat ottavan jonkinlaisena haasteena, mutta yksin ollessani vedän kyllä korkeelta ja kovaa. Radio on päällä kotonakin koko ajan ja sopivan sävelen löytyessä annan mennä mukana ilman mitään rajoja. 

Osallistunut blogimiittiin. Tai mihinkään muuhunkaan blogeihin liittyvään yhteisölliseen tapahtumaan.

Ne ripset jotka pysyivät kuin pihka housunpersauksissa

Kestovärjännyt ripsiä tai kulmia. Ja kyllä vain, tiedän että syytä olisi, sillä se ainoa kosmetologikäynti joka minulla on elämässäni ollut meinasi tyssätä tasan siihen, kun kosmetologiparka joutui ottamaan silmän niin sanotusti käteensä, jotta näkisi “työmaansa”. Meikkaan muutenkin sillä tavalla puuskittain, kun siltä tuntuu ja tilanne ikään kuin vaatii, mutta kun tunnetusti olen vähän tällainen höselö, niin aina siinä sitten vähän pruukaa sattumaan ja tapahtumaan. Kerrankin kun vaivalla väkelsin irtoripset päähäni ja lähdin vähän Tampereelle katteleen, niin eikös ensimmäinen aivastus  saanut toiset ripset tipahtamaan poskelle ja piti sitten ne toisetkin nypätä irti ihan vaan tasapainon vuoksi. Sitten kun kerran (sen toisen niistä kahdesta kokonaisesta kerrasta) tälläsin ne päähäni kotona, niin nehän ei lähteneet sitten edes uimalla eikä  nukkumallakaan pois ainakaan viikkoon. Että universumi ihan selkeästi siinä mulle vääntää rautalangasta , että älä hyvä ihminen yritä nyt mitään kun ei se kuitenkaan onnistu!

Syntymäpäivänä Göteborgissa messuilla

Järjestänyt mitään varsinaisia synttärijuhlia itselleni. Ehkä ne viisikymppiset sitten, tai mikä ettei jo neljäseiskat! Kuka sanoo, että ne on oltava aina jotakin hienoja pyöryläisiä vuosia jotta voi kutsua puolenkylää skoolaamaan ja syömään jotakin ihkuhyvää. Minun syntymäpäiväni vaan usein sattuu äitienpäivälle, tai työmatkalle melkeinpä, niin ei ole ollut kovinkaan helpontuntuista edes suunnitella mitään.

Lopuksi vielä yksi ajankohtainenkin, ehkä

En ole koskaan viettänyt jouluaattoa muualla kuin kotonani. Ensin tietenkin lapsuudenkodissani ja sitten ihan omassani. Ja sanottakoon, että joulukuusenkoristelaatikossani on yksi ruttuinen punainen pallo, jota ei ole vuosiin enää ripustettu kuuseen, mutta ei ole poiskaan heitetty, sillä se oli jo ihan lapsuuskodissani aina kuusessa, jo silloin vähän lommoisena! Jep, näin meillä harrastetaan tätä kulutushysterian tyystin toista puolta.

Tällainen listaus tuli tällä kertaa, ei ikinä tiedä mitä kaikkea tuostakin seuraavan vuoden aikana tulee vaikka yliviivatuksi! OMG!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s